8 іноземних мов – реально, без дару до мов, але із системою і працею. Катя Поліглот – засновниця і директорка школи New Brain, де більше 600 студентів вивчає з десяток мов, але починалося все із Каті, яка у кожну годину життя навчала групу або англійській, або китайській.

– Скільки іноземних мов можна вивчати паралельно? Чи не змішуються вони в голові?

– Чому англійська – основа і що ще потрібно для успіху крім володіння іноземною мовою?

– Як делегувати обов’язки і як віддати своїх студентів іншим вчителям, щоб вивільнити себе для розвитку бізнесу.

– Як пережити зраду команди. Чи важко працювати із членами сім’ї. Катя і New Brain

– надихаючий приклад соціально відповідального бізнесу, який тільки розцвітає у часи потрясінь.

Пандемія і перехід в онлайн, повномасштабне вторгнення росії, відключення світла, зради працівників… Катя не опустила руки і разом із керування школою проводить збори для військових, направляє частину доходу бізнесу на забезпечення військових, активно веде інстаграм для пришвидшення збірки і, звісно ж, надихає тисячі людей вивчати іноземні мови.

Інстаграм Каті https://instagram.com/katyapolyglot

Патреон Тані https://www.patreon.com/tanyakudryashka

Інстаграм https://www.instagram.com/tanyakudryashka/

Фейсбук https://www.facebook.com/tanyakudryashkablog

ARTENKO: https://artenko.co.uk

Терміновий збір на дрон для Віті https://send.monobank.ua/jar/8a9jMTHqu?fbclid=PAAaYSJY-VctH4pEbQeiPudzJ3kzT39CMfIPSX2zdmRy9gd0vgmzIljKKw9QI

Ми зустірілися на Балі, у місті Убуд, а знайшлися завдяки українській спільноті на Балі. Українці зустрічаються і допомагають один одному, планують проекти разом, займаються волонтерством де б вони не були.

Катя поділилася, чому вирішила пожити на Балі, які тут ціни, рівень комфорту, як виходить працювати і займатися психологічним і фізичним здоров’ям, які плани на майбутні подорожі в 2023 і поради мандрівникам.

Дякую, що подивилися подкаст «Світ очима українки»: Талант до мов – міф. Як вивчити іноземні мови, заснувати школу і жити на Балі

СВІТ ОЧИМА УКРАЇНКИ
СВІТ ОЧИМА УКРАЇНКИ
Талант до мов - міф. Як вивчити іноземні мови, заснувати школу, жити на Балі
Loading
/