Пристрасть до танців, гастролі, зйомки для Дісней, заняття в легендарній The Steps – її життя виглядає захопливим і надихає завжди обирати те, до чого кличе серце. Вона не хоче навіть уявляти своє життя без танців.

Настя Гладун – артистка балету, танцівниця, викладачка, яка запускає у Нью-Йорку курс із корекції постави і спільноту для українок, які нещодавно переїхали до міста, відомого як “Велике яблуко”. Адаптація у новій країні далася Насті непросто, новина про повномасштабне вторгнення застала її під час гастролей у США. Переїзди і карʼєрні зміни, мрії і реальність, травми і відновлення – про це все говоримо посеред Central Park в центрі Нью-Йорку.

“Місто, яке ніколи не спить” насправді не таке привітне до новоприбулих. Мангеттен, Бруклін, Квінз, Бронкс, Стетен-Айленд – який би район ви не обрали для життя, усе буде не як у відомих фільмах, тут зміните звички і не будете ходити самостійно ввечері, навчитеся брати їжу “з собою”. Але саме тут зустрічається величезна підтримка від незнайомців і неймовірні можливості розвиватися, вчитися, втілювати мрії.

СВІТ ОЧИМА УКРАЇНКИ
СВІТ ОЧИМА УКРАЇНКИ
Українська БАЛЕРИНА в Нью-Йорку
Loading
/